ПАНИРАН ЕЗИК - Готварство - ГОТВАРСТВО - РЕЦЕПТИ - ЖЕНА - МЕЧТА
Петък, 28.11.2014, 08:25

ГлавнаРегистрацияВход
Добре дошли, Гост · RSS

Меню:


Категории:
Готварство [44]

Анкета:
Оценете моя сайт
Общо отговори: 78

 РЕЦЕПТИ
Главна » Статии » ГОТВАРСТВО » Готварство

ПАНИРАН ЕЗИК

 Един страхотен кулинарен шедьовър, които се изпълнява с бързината на аламинут.

 Представлява паниран език с гарнитура и резенчета лимон и е много вкусен.


Паниран език 



Продукти:

170 г варен език /без значение какъв/, 30 г брашно, 2 яйца, 30 г галета, сол, черен пипер на вкус.


Технология:

Нарязваме сварения език на жулиени /тънки, дълги резенчета/ и овкусяваме със сол и черен пипер.

Потапяме го последователно в брашно, разбитите яйца, галета и отново в яйцата и го пускаме в нагорещено олио.

Пържим до получаването на златиста коричка.

Сервираме с резенчета лимон и гарнитура по желание /най-добре от пресни зеленчуци/ или със салата.


Категория: Готварство | Добавено от: Admin (29.07.2011) | Автор: Надежда E
Преглеждания: 716 | Тагове: паниран език, гарнитура, пипер, брашно, галета, яйца, език, лимон, черен пипер, сол | Рейтинг: 0.0/0
Общо коментари: 0
Само регистрирани потребители могат да добавят коментари.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2014

Вход:


Търсене:


Покана:



Споделяне:
 
   





 
Мини-чат:

200

Безплатен уеб хостинг - oVo